АВТОСАЛОН SUZUKI «ВІДІ ГРАНД» НА КІЛЬЦЕВІЙ м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60 +38 (044) 503-33-06
Ми продовжуємо допомагати онкохворим дітям в Україні – і запрошуємо кожного з вас приєднатися до нового проекту Коробочка Хоробрості.

Ми продовжуємо допомагати онкохворим дітям в Україні – і запрошуємо кожного з вас приєднатися до нового проекту Коробочка Хоробрості.

02.05.2024

Запрошуємо кожного з вас приєднатись до нашого нового проекту «Коробочка Хоробрості», який започаткував благодійний фонд @tabletochki_.

В період з 15 серпня по 15 вересня 2023 року в Сузукі «ВІДІ Гранд», ми розмістили «Коробочку Хоробрості», для збору іграшок онкохворим дітям.

Діти, що лікуються від раку, проходять через багато болісних процедур, після яких вони можуть взяти іграшку з «Коробочки хоробрості». Це нагорода для наших маленьких, але дуже сильних героїв. Вона підіймає настрій і допомагає знову відчути себе дитиною, а не пацієнтом.

Іграшки, що ви придбаєте, будуть передані до національної спеціалізованої лікарні «Охматдит» та Київського обласного онкологічного диспансеру.

Ідеальні іграшки::

  • металеві машинки,
  • маленькі ляльки,
  • магнітні іграшки та брелки для телефонів,
  • кубики,
  • наліпки,
  • прикраси для волосся.

Усе – розміром з дитячу долоньку.

Не підходять скляні та керамічні іграшки, які легко б’ються, з дрібними деталями, а також м’які іграшки, бо їх складно дезінфікувати.

Щодня три українські сім’ї дізнаються, що у їхньої дитини рак. Беручи участь в ініціативі, ви допомагаєте онкохворим дітям одужати та прискорюєте їхнє повернення до звичайного життя з друзями й навчанням.

РАЗОМ – СИЛЬНІШІ ЗА РАК!